Temat zdrowej żywności jest bardzo popularny, a gdy tak to zagadnienie połączyć z kuchnią bez glutenu i własnym zdrowiem? O tym właśnie jest ,,Metoda Glucose Goddess" Jessie Inchauspe.
Autorka w swojej kulinarno-teoretycznej publikacji skupia się na tym, jak różnorodne dania bez glutenu można przygotować w swoim domu. W przypadku coraz większej liczby ludzi gluten musi być wykluczany z codziennej diety.
W przypadku tego wydania można mieć pewność związaną z tym, że spora liczba receptur sprawia, iż nie trzeba wciąż jeść tego samego. Nawet jeżeli nie planujecie w całości przechodzić na kuchnię bez glutenu nie zaszkodzić zaczerpnąć z niej kulinarne receptury.
,,Metoda Glucose Goddess" Jessie Inchauspe to pięknie wydana publikacja kulinarna, która łączy teorię z praktyką. Przy przepisach jest sporo zdjęć potraw i każda receptura jest dokładnie opisana oraz podano czas potrzebny na jej przygotowanie.
Wpis powstał w ramach współpracy z wydawnictwem.
Myślę, że mogłabym zajrzeć do tej publikacji.
OdpowiedzUsuń